Fisioteràpia







Fisioteràpia general

La fisioteràpia és una disciplina sanitària que ofereix rehabilitació i tractament per millorar les funcions motores i poder maximitzar el moviment. També tracta simptomatologia dolorosa i es fa prevenció d’alteracions físiques associades a lesions o altres malalties.

Fisioteràpia en l’embaràs i el postpart

Durant l’embaràs és comú patir de dolor lumbar o pelvià per l’augment de pes, per tant, és important la teràpia manual, exercicis terapèutics, reeducació, postural , etc.

El sòl pelvià també té un paper important pel mateix pes del nadó i moltes vegades pot produir incontinència urinària, així que un bon treball de la musculatura ens ajudarà a prevenir-ho.

En el cas del postpart, ajudarem a reparar diferents lesions que s’han pogut produir durant el part com podria ser la debilitat del sòl pelvià.

Osteopatia

L’osteopatia és una disciplina de la medicina que ens permet establir un diagnòstic diferencial per poder efectuar un tractament manual amb la finalitat d’assegurar una funció fisiològica musculoesquelètica adient. S’utilitzen diferents tècniques manuals i el seu objectiu és restaurar el moviment normal i la funció de les estructures corporals afectades per així alleujar el dolor del pacient.